ثبت شرکت، ثبت موسسه، ثبت برند، ثبت تغییرات در ورامین توسط تیم فوق تخصصی موسسه ثبتی حقوقی حسابان پرستو با مشاوره رایگان امور ثبتی شرکتها وموسسات و تغییرات آنها.
تلفن های تماس جهت مشاوره ثبت شرکت،ثبت موسسه و ثبت برند در ورامین :
021-36299016
021-36294375
021-36278068
تلگرام و واتس اپ: 4526950-0910 7547272-0936
سرمایه گذاری و ثبت شرکت در ورامین، یکی از اقدامات اساسی در راستای انجام امور تجاری، تولیدی ، خدماتی در این شهرستان می باشد. ثبت شرکت قراردادی تجاری است که گاه بین افراد حقیقی ( مردم عادی ) و حقوقی ( شرکت ها ) بسته می شود تا بنا بر آن سرمایه، توانایی یا روابط خود را در چهارچوب قوانین برای کسب منفعت به شراکت بگذارند. قوانین حاکم بر ثبت شرکت ها تعیین کننده چگونگی این روابط می باشد.
قبل از اقدام به ثبت شرکت در ورامین باید به این نکات توجه نمود :
1. مطابق قانون، شریک شدن با اعضا زمانی معنی پیدا می کند که به ثبت برسد.
2. شراکت زمانی ثبت می شود که حداقل وجود 2 نفر شریک و مبلغ یک میلیون ریال در میان باشد.
3. شریکان می توانند فامیل یا برادر یا دوست و یا ... باشند و لزومی برای اینکه شامل قوانین و مشخصات خاصی باشند نمی باشد.
مزایای ثبت شرکت در ورامین
همان گونه که اشاره شد، ثبت شرکت برای شروع یک فعالیت تجاری تولیدی خدماتی و ... در چهارچوب تشکیل حقوقی امری الزامی و انکارناپذیر می باشد. با ثبت شرکت فعالیت بنگاه در سایه حمایت های دولتی و قانون تجارت قرار می گیرد تا در خصوص پیگیری های لازم و در خصوص دعاوی و ... امکان رسیدگی باشد. از جمله سایر مزایای ثبت شرکت در ورامین امکان عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی و شرکت در مناقصات و مزایدات می باشد. با انجام پروسه ثبت شرکت در ورامین وظایف و میزان سهام موسسین شرکت بر طبق مدارک قانونی و ثبتی مشخص شده و در صورت بروز هرگونه مشکل امکان رسیدگی نیز وجود خواهد داشت.
متقاضیان ثبت شرکت جهت انجام پروسه تشکیل شخص حقوقی ابتدا باید با اشراف به قوانین نوع شخصیت حقوقی را انتخاب نمایند و با بررسی قوانین مرتبط با آن نوع از شرکت ها تصمیم گیری های مرتبط را انجام دهند. انواع اشخاص حقوقی جهت ثبت شرکت در ورامین به این شرح می باشند :
- شرکت های بامسئولیت محدود
- شرکت های سهامی ( خاص و عام )
- شرکت های تضامنی
- شرکت های نسبی
- شرکت های مختلط ( سهامی و غیرسهامی )
- شرکت های تعاونی
در اینجا سعی خواهیم کرد شما را با انواع متفاوت این شرکت ها آشنا سازیم .
شرکت بامسئولیت محدود :
مطابق ماده 94 قانون تجارت، شرکت بامسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود مسئول قروض و تعهدات شرکت است.
شرکت مزبور را به این جهت بامسئولیت محدود می گویند که مسئولیت هر یک از شرکاء محدود به همان مقدار سرمایه ای است که در شرکت سهیم می باشد و بیشتر از سرمایه خود مسئولیتی نداشته و متعهد به پرداخت دیون و قروض شرکت نخواهد بود.
شرکت سهامی ( خاص و عام ) :
به موجب ماده 1 لایحه قانون تجارت، " شرکت سهامی شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است ".
در شرکت سهامی، به شرکا در ازای آورده ای که به شرکت می آورند یا مبلغی که تعهد می کنند، سهام داده می شود. مجمع این سهام، سرمایه شرکت سهامی را تشکیل می دهد. سهم در معنای خاص، به معنای سهام شرکت سهامی و در معنای عام، هر حق ناشی از مشارکت یا حصه شریک است.
به موجب ماده 4 لایحه، شرکت سهامی به دو نوع تقسیم می شود :
نوع اول : شرکت هایی که موسسین آن ها قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند. اینگونه شرکت ها شرکت سهامی خاص نامیده می شوند.
نوع دوم: شرکت هایی که تمام سرمایه آن ها در موقع تاسیس منحصراَ توسط موسسین تامین گردیده است. اینگونه شرکت ها شرکت سهامی خاص نامیده می شوند.
با توجه به تعریف بالا بارزترین تفاوت شرکت سهامی عام و خاص، تفاوت در نوع تامین سرمایه شرکت می باشد. مثلاَ اگر 5 نفر قصد تشکیل شرکت سهامی را داشته باشند، در سهامی خاص فقط همین 5 نفر باید تمام سرمایه شرکت را شخصاَ تعهد کنند، اما در سهامی عام این 5 نفر مبلغی را طبق قانون تعهد و مابقی سرمایه شرکت را به عموم مردم پیشنهاد می کنند تا اشخاص علاقه مند سهام شرکت را خریداری کنند. شرکت سهامی عام مانند شیر پاستوریزه پگاه اصفهان و شرکت سهامی خاص مانند کاله آمل.
شرکت تضامنی :
به موجب ماده ( 116 ) قانون تجارت " شرکت تضامنی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی برای امور تجاری بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می شود ". اگر دارایی شرکت برای تادیه تمام قروض کافی نباشد؛ هر یک از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض شرکت هستند. هر قراری که بین شرکاء برخلاف این ترتیب داده شده باشد؛ در مقابل اشخاص ثالث کان لم یکن خواهد بود. و یا به عبارت دیگر :
" شرکت تضامنی شرکتی است که مسئولیت شرکاء در آن محدود به سرمایه نیست بلکه چون به اعتبار شخصیت شرکاء تشکیل می شود، مسئولیت نامحدود است و شرکاء مسئول کلیه قروض و تعهدات شرکت، علاوه بر سرمایه می باشند ". شرکت تضامنی از حیث اعتبار در راس تمام شرکت های تجاری قرار دارد و بیشتر بین اقربا و نزدیکان تشکیل می شود.
شرکت نسبی :
شرکت نسبی شرکتی است که برای امور تجاری تحت عنوان و اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل می شود و مسئولیت هر یک از شرکاء به نسبت سرمایه ای است که در شرکت گذاشته اند . در شرکت نسبی بعد از اسم شرکت عبارت ( شرکت نسبی ) و حداقل اسم یکی از شرکاء شرکت باید ذکر شود و در صورتی که اسم شرکت شامل نام همه شرکاء نباشد بعد از اسم شریک یا شرکایی که قید شده عبارتی از قبیل ( شرکاء و برادران ) ضروری می باشد.
شرکت مختلط ( سهامی و غیرسهامی ) :
شرکت های مختلط در قانون تجارت به دو گونه شرکت مختلط سهامی و شرکت مختلط غیرسهامی تقسیم می گردد. وجود تفاوت دو شرکت در برابر مشترکات آن ها چندان به چشم نمی آید، و همان طور که خواهیم دید، چهره ممیزی محوری این دو شرکت همان وجه افتراق شرکت های سهامی و بامسئولیت محدود است.
با ملاحظه مقررات مربوط به تعریف دو شرکت مزبور، می توان به بخشی از ویژگی های آن ها پی برد. ماده 141 قانون تجارت، شرکت مختلط غیرسهامی را این گونه تعریف می نماید :
" شرکت مختلط غیرسهامی شرکتی است که برای امور تجاری در تحت اسم مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک بامسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می شود. شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک بامسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می شود. شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک بامسئولیت محدود کسی است که مسئولیت او فقط تا میزان سرمایه ای است که در شرکت نگذارده و یا بایستی بگذارد. در اسم شرکت باید عبارت ( شرکت مختلط ) و لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود ".
در حالی که شرکت مختلط سهامی در ماده 162 قانون به شرح ذیل تعریف گردیده است :
" شرکت مختلط سهامی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود.
شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایه آن ها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمه درآمده و مسئولیت آن ها تا میزان همان سرمایه است که در شرکت دارند.
شریک ضامن کسی است که سرمایه او به صورت سهام درنیامده و مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. در صورت تعدد شریک ضامن مسئولیت آن ها در مقابل طلبکاران و روابط آن ها با یکدیگر تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود ."
شرکت تعاونی :
شرکت تعاونی شرکتی است از اشخاص حقیقی و حقوقی که به منظور رفع نیازمندی های مشترک و بهبودی وضع مادی و اجتماعی اعضاء از طریق خودیاری و کمک متقابل و همکاری آن ها طبق اصولی که در قانون تعاونی ها مطرح است تشکیل می شود.
موضوع شرکت های تعاونی ممکن است یک یا چند منظوره باشد. مانند انجام خدمات عمومی، هرگونه فعالیت مربوط به تولید محصولات کشاورزی و صنعتی و فروش محصولات مزبور، تهیه و توزیع هر نوع کالا و لوازم مورد نیاز زندگی و حرفه ای آنان ( شرکاء ) ، تحصیل وام و اعتبار برای شرکاء ، قرار دادن وسائل کار در اختیار کسانی که قادر به کار هستند ولی وسائل کار و توان مالی ندارند ( مثل دار قالی بافی و پشم جهت فرش بافی ) ، اقدام به عملیات ساختمانی و ایجاد مسکن و ...
تهیه مدارک شرکت
مدارک و اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت شرکت در ورامین به قرار ذیل است :
1. کپی کارت ملی و شناسنامه و کارت پایان خدمت باید در دفاتر اسناد رسمی اصل شوند. ( هیات مدیره ، سهامداران ، بازرسین )
2. نام شرکت
3. موضوع فعالیت شرکت
4. میزان سرمایه شرکت
5. اسامی اشخاصی که حق امضا دارند.
6. تعیین سهامداران و میزان سهام آن ها
7. تعداد سهام شرکت و اعضا ( حداقل ا سهم اعضای هیات مدیره )
8. تعیین مدیران شرکت و سمت آن ها ( مدیر عامل ، رییس هیات مدیره ، نایب رییس هیات مدیره )
9. تعیین بازرسین شرکت ( مخصوص شرکت های سهامی خاص)
10. آدرس و کد پستی شرکت
11. آدرس و کد پستی تمام اعضا بعلاوه شماره همراه
12. گواهی عدم سوء پیشینه ( تمام اعضای هیات مدیره ، سهامداران ، بازرسین )
نکته :
- مدیر عامل نباید مدیر عامل شرکت دیگری باشد .
- اعضای هیات مدیره و مدیر عامل هیچ گونه شغل دولتی نداشته باشند .
- در شرکت سهامی خاص، دو بازرس اصل و علی البدل باید وجود داشته باشد.
- بازرسین نباید هیچ گونه نسبت فامیلی اعم از نسبی یا سببی با مدیران و مدیر عامل داشته باشند.
مدت زمان لازم برای انجام امور ثبت شرکت پس از تکمیل مدارک و انجام امور ثبت نام تقریباَ 20 الی 25 روز می باشد. لذا متقاضیان لازم است با در نظر گرفتن این مدت اقدامات خود را در راستای انجام فعالیت انجام دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید با همکاران توانمند ما در ثبت شرکت حسابان پرستو تماس حاصل فرمایید.
شرکت حسابان پرستو مفتخر خواهد بود تا در کنار شما موضوع ثبت شرکت و موسسات غیر تجاری مورد نظر شما را با ارائه شرح مفصلی از مشاوره ها و راه کار های حقوقی مهم و تاثیر گذار با قیمت استثنایی انجام دهد. تخصص ما این اطمینان را به شما خواهد داد که بدون اینکه نگران شرایط حقوقی و قانونی خود در حال و آینده باشید به فعالیت خود به راحتی ادامه دهید.
ثبت شرکت، ثبت موسسه، ثبت برند، ثبت تغییرات در ورامین توسط تیم فوق تخصصی موسسه ثبتی حقوقی حسابان پرستو با مشاوره رایگان امور ثبتی شرکتها وموسسات و تغییرات آنها.
تلفن های تماس جهت مشاوره ثبت شرکت،ثبت موسسه و ثبت برند در ورامین :
021-36299016
021-36294375
021-36278068
تلگرام و واتس اپ: 4526950-0910 7547272-0936
www.taxhesaban.ir
email:info@taxhesaban.ir